Kirke võistlushooaeg algas edukalt

Võimlemiskooli Kirke iluvõimleja Hanna Puusepp saavutas rahvusvahelisel võistlusel teise koha. Foto: erakogu

Haapsalu noorte huvikeskuse võimlemiskool Kirke iluvõimlejal Hanna Puuseppal algas sel õppeaastal võistlushooaeg juba 22. septembril Lätis, Jurmalas toimunud rahvusvahelisel iluvõimlemisturniiril „Small and great Grace 2024“.

Puusepp võistles seal viie riigi: Läti, Leedu, Norra, Ukraina ja Malta 22 võimleja hulgas ning saavutas 2015-A vanusegrupis vabakavade arvestuses teise koha. Puusepa vabakava punktisumma oli küll võrdne esikoha võitnud Leedu iluvõimleja omaga, kuid reeglite kohaselt vaadatakse viigi korral üle kava täitmise hinne. See tähendab, et iluvõimlemises hinnatakse võimleja sooritust kolme komponendina: kava raskus, artistlikkus ja kava täitmine ning seal kõrgema hinde saanu edestab konkurenti.

Jurmalas korraldati võistlust juba 29. korda ja kindlasti plaanime seal osaleda ka järgmistel aastatel. Võimlemiskool Kirke loeb hooaja avavõistluse igati kordaläinuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments