Galerii: Eleryn Tiit laulis kooliaasta avatuks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Kaire Reiljan
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

 

Traditsiooniliselt kutsus Haapsalu linnavalitsus pärast avaaktusi kooli- ja ka muu rahva Haapsalu kultuurikeskusse, et avada kooliaasta särtsaka kontserdiga. Sel aastal tuli lavale paroodiasaatest „Su nägu kõlab tuttavalt” tuntuks saanud ja tänavu debüütalbumi välja andnud Eleryn Tiit koos oma ansambliga.

Esmalt tuli kultuurikeskuse rõdusaali lavale kooliaasta alguse puhul tervitama Haapsalu linnapea Urmas Sukles. „Elu on üks paratamatuste jada. Kui Newton lamab puu all, siis igal juhul kukub talle õun pähe, ja kui tuleb 1. september, tuleb ka kooli minna,” ütles Sukles ja soovis kõigile järgnevaks kooliaastaks tugevat vastupidamist. Et uut õppeaastat kergem alustada oleks kutsuski linnapea lavale muusikud.

Kui esimese loo ajal hoidis publik veel turvaliselt lavast kaugemale, siis lauljatari kutse peale oli peagi lavaesine kaasaelajaid täis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments