Haapsalu peatänava ääres asuv restoran Rado on esimene söögikoht, mis linnale Michelin Guide’i tunnustuse toonud.
Rado omaniku Triinu Tapperi sõnul nad oma Haapsalu restoraniga Michelini restoranigiidide nimekirja pääseda ei lootnud. „Ütleme nii, et kui saime teada, et Haapsalu Rado nimekirja läheb, siis mina ikka kilkasin küll,“ ütles Tapper. Omaniku sõnul ei oodanud nad ammugi, et just nende restoran saab olema väikelinna esimene Michelini tiitliga pärjatud söögikoht. „Arvasin küll, et nimekirja lisandub mõni uus linn, aga mõtet, et see peab nüüd kindlasti Haapsalu olema ja meie selle saame, tõesti ei olnud. See oli tore üllatus,“ ütles Tapper.
Mind reklaam ei loksuta -pangu või 10 tärni. Juba aastaid teab iga kohalik,et paremad kohad on Latern,Teele kohvik,Nurme bistroo ja Dietrich…..
Ikka loksutas ju kui sundis sõna võtma. Naljanina.
Mis koht see dietrich on – turistilõks!
järgi rahvas küll nii ei arva
ei tea kas seal antakse süüa läbi äpi ,uksed ju koguaeg kinni
See on loterii – suuremalt jaolt näed kinnist ust . Kui sisse saad siis ongi tunne et oi kui hea
Kiitus, tublid! Mis aga parimasse puutub, siis inimestel on selle hindamiseks erinevad kriteeiriumid mis ei pruugi omavahel ühtida.
Ei tea, mis seal head on kui kõrts kord kuus paar tundi lahti on!
Eile käisime Laines, oli maitsev ja mitu korda odavam 🙂
Blu Holm ongi aastaid parim söögikoht olnud, tema kliendid lihtsalt ei viitsi tundide kaupa telefonis laike visata…
kuulnud, pole näinud
Käisin nädal tagasi seal söömas. Tavaline toit ja tavaline teenindus, ei midagi erilist. Auhinnasaajalt oodanuks rohkemat. Veinide valik väga kasin ja ka neist, mis listis, olid pooled puudu. Mille poolest ta parim on?
ju kuidagi delfiiniga samal tasemel olla kus ühe retsi pilt kuid üleval ripub
Juba jälle parim? Kui kaua saab leierdada ühte ja sama? See sai juba selgeks lehest 25. mai, 30 mai 2023. Iga nädal ei tahaks vanu uudiseid näha. Või on see vajalik?
maksti reklaami eest 3x. Mis “parimasse” puutub, siis eks see ole ka maitse asi. Mu meelest Taksi ja Latern iga kell etemad, kui kõht tühi on.
Milleks teha reklaami kui uksed kogu aeg suletud ?
omal ajal oli Vanaisa Juures. Söögid/joogid olid head, aga keegi kurat ei teadnud, millal see reaalselt ka lahti oli. Sõbrad tulid küll, tahtsid neid sinna sööma viia, aga ei – uks kinni.
sellest söönuks ei saa
Ma võin kodus süüa kartuleid vorstidega Rakvere keemik, ja juua viskit, nagu eile.
Majandus peab olema ökonoomne!