Haapsalus puhkesid õide haisulilled

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsallase Aita Möldri õuel kasvavad haisulilled. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsallase Aita Möldri õuel kasvavad haisulilled. Foto: Malle-Liisa Raigla

Vähem kui kuu ajaga kasvatasid haapsallase Aita Möldri keldris talvitunud kolm haisulille poolemeetrised lihavad varred ja puhkesid õide.

„Võib kasvada kuni viis sentimeetrit päevas,“ ütles Mölder. Võhaliste sugukonda kuuluva haisulille ehk titaanjuure õied meenutavad kallat, aga on toore liha värvi ja lehkavad nagu raibe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nagu
1 aasta tagasi

need valimisedki, Postsovjetlikus Eestis hakkavad nüüd kolm e-valimiste võltsimise teel võimule saanud erakonda täitma Eesti 200 erakonna ühe asutaja ja selle erakonna aseesimehe teesi: „Eesti riigi ülesandeks ei peaks olema eestlaste heaolu tagamine, nende identiteedi ja keele toetamine. Eesti kultuur

peab integreerima elemente kõikide Eesti elanike sümbolitest, representatsioonidest ja väärtustest. Eestlastele jäägu nende pastlad ja kannel.“ (Kristina Kallas, 13.05.2016 „Sirp“)