Avely Villand saavutas Eesti hobikrossi sarjas esikoha

Avely Villand. Foto: erakogu
Avely Villand. Foto: erakogu

Haapsalu neiu Avely Villand saavutas Eesti hobikrossi sarja aasta kokku võttes 1. koha.

Äsja 17-aastaseks saanud Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Avely Villand sõitis sel hooajal KTL Racing motoklubi all Honda 250cc krossirattaga.

Isa Olari Villandi sõnul koosnes sari kuuest etapist. „Ei olnud lihtne, konkurents oli tihe,” ütles Olari Villand.

Kõige raskem oli isa sõnul sarja eelviimane etapp Sakus, mis peeti raskel liivarajal ja kus Avely Villand ka kukkus, kuid tõusis püsti ja sõitis edasi.

Avely Villandi vend Kevin Villand saavutas samas sarjas 7. koha. „Konkurents oli tihe ja ka 7. koha saavutamiseks tuli palju vaeva näha,” ütles Olari Villand.

13-aastane Haapsalu põhikooli õpilane Kevin Villand sõitis samuti KTL Racing motoklubi all, viimast aastast 85kuubikulise rattaga. Järgmisel aastal tuleb Kevinil ratas vahetada suurema vastu, sest see hakkab talle väikseks jääma.

Mõlemad sportlased käivad võistlustel kuuendat aastat. Isa sõnul on poeg paar kuud kauem motospordiga tegelenud kui tütar. „Avely sai Kevinilt pisiku külge,” ütles isa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Äge!
2 aastat tagasi

Õnne!