Galerii: Lääne-Nigula volikogu pidas oma viimase istungi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40

Fotod Kaire Reiljan

Lääne-Nigula vallavolikogu pidas neljapäeval Roostal oma selle koosseisu viimase istungi, kuhu lisaks vallavolinikele oli kutsutud ka vallavalitsuse liikmed ja osavallavanemad.

Istungi päevakorras oli seitse punkti, millele lisandus veel info läinud reede õhtul saabunud Tallinna halduskohtu otsuse kohta, mis rahuldas Enefit Greeni kaebuse Risti tuulepargi asjus ja tühistas Lääne-Nigula vallavolikogu otsuse, millega volinikud lõpetasid Risti tuulepargi eriplaneeringu.

Lääne-Nigula volikogu kinnitas oma viimasel istungil valla arengukava muutmise, võttis vastu valla eelarvestrateegia, otsustas anda servituudi juurdepääsutee kasutamiseks Paliveres, andis loa kolme Rõumas asuva maatüki üleandmiseks OÜle Mannika ning otsustas panna müüki pärandusena saadud korteri Lääneranna vallas.

Istungi lõpus tänas volikogu esimees Neeme Suur volikogu ja vallavalitsuse liikmeid, osavallavanemaid ja sellest kevadest vallavanema ametis olnud Janno Randmaad.

Ligi kolme tunni pikkuseks veninud istung lõppes ühise õhtusöögiga Roosta puhkeküla restoranis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõtlik
2 aastat tagasi

Näe, ilmselt üks 4 aastat vaikinud volinik üles aetud, tolm pealt ära pühitud ja öeldud, et kiida nüüd meid ja ajakirjandust, siis saad veel 4 aastat volikogus tukkuda. Pidulikkust oli tõesti kuhjaga, üks isik oli jälle pusaga, et “vald on minu”, teiste valimisliidu liikmete seljas pole sellist näinud sõnu, no eks neil peaks kirjaks olema “minu Miku Lääne-Nigula”. Kena näha, et ka vallavalitsuse liikmed olid end kohale vedanud, ka see, kes muidu vaid skype teel osaleb, aga ega võimalust süüa-juua saa raisku lasta 🙂 Loodetavasti olid ka korralikud demokraatlikud piirangud seatud, nagu volikogus küsimuste esitamisega, et keegi üle 2 suupiste… Loe rohkem »

Eduard
2 aastat tagasi

Ja kiidetud olgu Issand. Kari muidusööjaid vähem.

Politoloog
2 aastat tagasi

No ja mis teist kasu oli!!!!
Niikaua, kuni rehvid seltskonnas, midagi paremaks ei muutu!
Õnneks hääbuv erakond 🙂

volinik
2 aastat tagasi

Hästi korraldatud viimane volikogu istung. Oli nalja ,pinget ja pidulikkust. Tunnustan Janno Randmaad- vallavanem ja Neeme Suurt, kes oma ametiaja lõpetasid ilusasti ja väärikalt, samas ka koht oli igati okei ja toit hea, kuid mitte priiskav. Ajakirjandusele ka plusspunktid, et selline operatiivne kajastus, aga Lääne- Elus ju uus luud- ju siis pühib paremini ja asjatundlikumalt, kui enne. Kohtumiseni valimiskastide juures.