Läänemaale lisandus 26 koroonaviirusega nakatunut

Haapsalu kultuurikeskuse taga asuvas testimispunktis käib kibe töö – viimase kümne päevaga on koroonaproovi andnud 748 inimest. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu kultuurikeskuse taga asuv testimispunkt. Foto: Malle-Liisa Raigla

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6233 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1064 ehk 17,1% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus 26 koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 1262, Eestis keskmiselt 1502,7.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 668 inimesel. 490 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 96, Tartumaale 58, Lääne-Virumaale 40, Pärnu- ja Raplamaale 27, Läänemaale 26 ja Viljandimaale 24 uut positiivset testi. Järvamaale lisandus 20, Jõgevamaale 11, Hiiumaale 9, Võrumaale 8, Saare- ja Valgamaale 7 ja Põlvamaale 6 uut nakkusjuhtu. 30 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 692 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 169 435 inimesele, kaks doosi on saanud 57 559 inimest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taimi.
3 aastat tagasi

Eesliinil ju toidupoodide müüjad, samuti bussijuhid….jne. Kõik need aga vaktsineerimata??? Mida oodatakse???

Hea Okkupant
3 aastat tagasi
Reply to  Taimi.

Oodatakse usaldusväärne ja tõestatud vaktsiini mitte need sodi, olematu viiruse

Linlane
3 aastat tagasi

Eelmine nädal juba tekkis lootus, et kõik läheb paremaks aga ei. Ei saa aru, et milles viga, pidevalt vaksineeritute arv tõuseb ja positiivsete ka, kas vaksineerimisele eelisjärjekorras läksid valed grupid, kahju, et jäeti välja suurte kaubanduskeskuste klienditeenindajad, kes pidevalt on ühenduses sadade inimestega.

Just
3 aastat tagasi
Reply to  Linlane

vot vot, hakkate tõele võibolla lähemale jõudma. Milles viga on, et numbrid ikka samad on?

Hea Okkupant
3 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Vot vot. Need arvud lugeda on nagu kaarte petturiga mängida – ikka loll jääd püsima. Pane maskiga taskud täis, vaktsineeri endale kõik vaktsiinid mis on, testi oma karkass iga päev, ja siis sa elad igavesti

Covid
3 aastat tagasi

Kohutav olukord,mis saab edasi?

Ma küll ei saa aru???
3 aastat tagasi

Millises asutuses siis nüüd koroona?

Elsa
3 aastat tagasi

Toidupoodides

Nojah, aga
3 aastat tagasi

kuidas neid testitulemusi saadakse? Kas inimesed ise lähevad vabatahtlikult testima? Nii vastutustundetu käitumine minumeelest. Lehtedes saab jälle suuri numbreid hirmutamiseks trükkida. Miks sa lähed testima inimene? Kui halvasti tunned end püsi kodus krt võtaks, kui halvemaks väga läheb, lähed haiglasse. Test sind ei ravi ju, ainult paanikat külvab!!!

Vabandage,aga
3 aastat tagasi
Reply to  Nojah, aga

…kas te tõepoolest ei saa mitte millestki mitte midagi aru?

Nojah, aga
3 aastat tagasi
Reply to  Vabandage,aga

vist hakkan vaikselt saama, võibolla nendel nn. eitajatel on isegi õigus, et palju pettust on mängus.

Vabandage, aga
3 aastat tagasi
Reply to  Nojah, aga

… väga tipptasemel organiseeritud “pettus” siis, milles ägab kogu maailm?!? See ON päris!See ON sõda! Paljud ei usu enne, kui pole ise kokku puutunud, mingi osa jääb uskmatuks ka vastupidisel juhul. See on nende inimeste ” õigus” nii mõelda, kuid kas sellise visiooni foonilt on õigus vaenulik, pahatahtlik ja kibestunud olla?Jagada sotsiaalmeedias massiliselt ja valimatult absoluutselt kõike?

Nimi
3 aastat tagasi

Ikka päris palju…