Läänemaa saab oma äpi

Tanel Tiisler plaanib Läänemaale teha oma äpi. Arvo Tarmula

Tanel Tiisler plaanib Läänemaale teha oma äpi. Arvo Tarmula

Sihtasutus Läänemaa on koostamas Läänemaa mobiilirakendust, mis toetaks sihtasutuse kodulehekülge ja erinevaid sotsiaalmeedia lehekülgi.

Sihtasutuse arendusnõunik Tanel Tiisler ütles, et äpi valmimine on alles algusjärgus ning arendajaga käivad veel läbirääkimised, kuid mõte on luua Läänemaale sarnane rakendus nagu on Hiiumaal või näiteks Saue vallal.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
alka
4 aastat tagasi

ma ennem ikka muneks kui kaagutama hakkaks.

dimka
4 aastat tagasi

Rohkem kainet mõistust tahaks neile sinna soovida, Häbi on lugeda selliseid asju siin katku ajal. Vähegi endast lugupidav inimene selliste saavutustega büünele ei kipuks. Eriti veel arenduskeskuse sildi all. Äpi teema on ülikoolis ikka esimese või teise kursuse tudengite teema. Mis Potjomkini küla te ehitate seal.

pirks
4 aastat tagasi
Reply to  dimka

no siin on ikka veel madalam tase ju kui see esimese või teise kursuse ülikooli teema. Siin ollaks selle niinimetatud äpi tellijateks :). ja ise ka veel praegu ei teata kas läbirääkismistes üldse ollakse või mitte. mida tellitakse ka ei teata. Ilmselgelt on tegemist medistsiini valdkonna juhtumiga :))

niki
4 aastat tagasi

no see ongi läänemaa arenduskeskuse lagi ja ega surm ei võta ka sealt kust midagi võtta ei ole 🙂