Tuudi plaastrivabrik lõpetab töö

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tuudi plaastrivabrik. Foto: Google

Tuudi plaastrivabrik. Foto: Google

Norra Orkla kontserni Poola tütarfirmale meditsiinitarvikuid pakendanud Tuudi plaastrivabrik lõpetab septembris töö, 48 inimest võib tööta jääda.

OÜ Sereeter tehasejuht Karmen Laev rääkis, et Orkla on teinud strateegilise otsuse, et transpordikulude kokkuhoiuks lõpetatakse tööde tellimine Eestist. Praegu käib Sereeteri töö nii, et Poolast sõidavad haavaplaastrid ja muud meditsiinitarvikud Tuudile, kus komplekteeritakse esmaabikarbid ja muu säärane kaup. Seejärel sõidavad pakendatud tooted tagasi Poola.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
4 aastat tagasi

Orjapidamine lõpetati Tsaari Venemaal1867 määrusega?
Mis riik see on, kus orjavabrikuid peetakse hetkel???
Sitt riik.. Aga mitte Eesti Wabariik… Meie nn. President ei ole muidugi ka Mees, kes korra majja lüüa suudax…
Kahju õnnetust orjarahvast, kes ei suuda orjapidajaid oksa tõmmata või maha lüia lihtviisiliselt.
NB. Ise olen prantslane..

Kohustuslik
4 aastat tagasi

Suurkorporatsioon Orkla… Kuulus vist Norra investeerimisfondidele ja USA investeerimispankadele vms. Kusjuures USA osanike osalus ei olnud mäletamistmõõda üldse väike. Mõte on muidugi õige, kuna on mõttetu teha sellist edasi-tagasi transporti. See praegune olukord on kindlasti selline kus kohalikud või kaugemad rahvaesindajad võiksid proovida sekkuda. Kui tahta hoida elu maal, siis tuleb ettevõtlust kuidagimoodi toetada või toetada seotud inimesi, kes oskavad äkki klientuuri üle võtta jne. Need kes said valituks, pidid olema väga professionaalsed oma ametitel. Ärge õelge nüüd, et teha pole midagi. Alati on mingid võimalused. Ei tea kohalikke olusi, kuid ilmselt tähendab see vähemalt -1 inimene piirkonnale. Kui aga… Loe rohkem »

ohh
4 aastat tagasi

väga kahju, on seal piirkonnas veeel mingeid töökohti ?