Pääste: äike tegi reedel palju pahandust

Lääne Elu

info@le.ee


7. juunil kell 16.07 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Kolila külas. Äike lõi palkhoonesse sisse ning tuld võttis hoone rookatus. Päästjad kustutasid 6 x 10 m suuruse kõrvalhoone põlengu kell 16.37.

7. juunil kell 16.54 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda, kus äike oli löönud puu sisse. Puu põles seestpoolt ning päästjad kustutasid põlengu kell 17.11.

7. juunil kell 17.30 kutsuti päästjad kontrollima pikselöögi saanud hoonet. Äike lõi majja sisse purustades kõik pistikud, lüües elektrikilbi kaane küljest ning toas oli ka suitsu. Rookatusega palkmaja turvalisuse kontrollimiseks vaatasid päästjad maja termokaameraga üle ning veendusid, et tulekahjuohtu õnneks ei olnud.

7. juunil kell 21.39 said päästjad väljakutse Haapsalu linna Saanika külla, kus äike oli löönud kasepuu pooleks ning puu kukkus sõiduteele, sulgedes ühe sõidusuuna. Päästjad eemaldasid takistuse teelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments