Lauri Luik juhib Riigikogu toidupanga toetusrühma

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lauri luik arvo tarmula (2)

Läänemaalt Riigikokku valitud Lauri Luik juhib äsja Riigikogus moodustatud toidupanga toetusrühma.

Luige sõnul on toidupank Eestis ainus sellises mahus abivajajatele toiduabi pakkuv organisatsioon. „Toidupanga toetusrühm sai moodustatud eesmärgiga nõustada ja aidata toidupanka nende tegevuses, näiteks suhtluses riigiasutustega, kontaktide loomisel partneritega erasektorist ning analüüsimaks, kas seadusandliku poole pealt on võimalusi nende tegevust soodustada,“ ütles Lauri Luik.

„Täna jõuab vajalik toiduabi mõne tuhande perekonnani, kuid tegelik vajadus on kordades suurem. Tihedamas koostöös kaubanduskettide, toitlustusasutuste ja kodumajapidamistega suudaksime aidata enam,“ lisas Luik.

Toetusrühma kuuluvad Peeter Ernits, Igor Gräzin, Kalvi Kõva, Liina Kersna, Meelis Mälberg, Kalle Palling, Laine Randjärv, Andre Sepp, Artur Talvik, Terje Trei ja Rainer Vakra.

Toetusrühmade ja ühenduste kaudu saavad Riigikogu üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

XIII Riigikogu on moodustanud kokku 44 parlamendirühma ja 52 ühendust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
8 aastat tagasi

Tere tulemast jututuppa!

vahva
8 aastat tagasi

no mis sa oskad kosta. Ehk oleks siiski makstava palga eest selleks ettenähtud ttöö tegemine efektiivsem? Ehk siis nendesamade abivajajate arvu vähendamine? Kui võetaks vastu seadused, mis praeguse jabura olukorra väikeettevõtluses näiteks paremaks muudaks. Kui ettevõtja jääb töötuks, siis ei saa ta töötu abirahagi- ehk tegeleks selle seadusmuudatusega, mitte ei patsutaks toidupanga tegijate õla peale kollektiivselt. Nad oskvad seda tööd ilmselt ilma riigikogu liikmete heakskiiduta ka teha.

aga
8 aastat tagasi

oma viimase kuldmündi viis reformierakonna kassasse, millega ta enam toetab?

Kübe
8 aastat tagasi

Millal õllemeeste toetusrühm tehakse? Stalnuhhin võiks pea olla. Tema ostab, riik
Maksab ja meie joome ära.