Lääne Elu paberleht teisipäeval, 11. novembril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20141111Parklatüli Haapsalus

Saareväljade ja Reio Engmani ühine kinnisvarafirma SRS Kaubandus tahab ehitada Haapsalu postimaja kaks korda suuremaks.

Naaberkinnistul asuva tarbijate ühistu juhi Raimond Lunevi sõnul on Haapsalus parkimisega juba praegu kehvad lood. Kui uue keskuse ees parkimiskohti ei jätku, hakatakse kasutama naabruses asuvaid parklaid.

Loe homsest Lääne Elust, kuidas kommenteerib Lunevi kriitikat Siim Saareväli.

Ridala tahab renoveerida Uuemõisa lossi

Ridala valla suurim plaan kõlab lühidalt nii: loss korda ja algkool põhikooliks!

Vald on tellinud põhiprojekti terve Uuemõisa mõisahoone kohta. See on praegu päästeametis jm kooskõlastamisel. Projekt hõlmab vett, kanalisatsiooni, elektrit ja ventilatsiooni, fassaadi ja kõike muud, mida on lossi kordategemiseks vaja.

Loe homsest Lääne Elust, kuidas loodab vald seda plaani rahastada.

Läänemaa spordikoolis tehakse tööd südamega

311 lapsega Läänemaa spordikooli suurim trump on moodsad spordibaasid ja kogenud treenerid. 

Mullu 60. sünnipäeva tähistanud Läänemaa spordikool on näinud igasuguseid aegu. Kool on andnud Läänemaa noortele spordiharidust nii nõukogude ajal, mil toimis riiklikult finantseeritud spordikoolide süsteem, kui ka nüüd, mil huvikoolid on omavalitsuse õlgadel.

Loe homsest Lääne Elust, mida arvab spordikooli direktor Mati Seppi treeneri elukutsest ja sellest, millises vanuses noorte puhul saab juba rääkida tõsisemast sportimisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments