80aastane juht sõitis otsa tee ääres seisnud sõiduautole

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

7. novembril kella 19.33 ajal teatati liiklusõnnetusest Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 4. kilomeetril, kus tee ääres seisnud sõiduautole Volkswagen Grafter, mida juhtis 32aastane Ülari, sõitis otsa sõiduautot Seat Toledo juhtinud 80aastane Evald-Ülo.

Sõiduauto Seat paiskus katusele ning selle juht toimetati Läänemaa haiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
MM
9 aastat tagasi

Ma ei taha vanade inimeste kohta küll midagi halba öelda aga vägapaljud vanemad inimesed ei tunne enam liikluseeskirju. Kõige rohkem ma näen seda, et ringtee peal näidatakse vähemalt kolm korda suunatuld, sõidetakse linna vahel 30-ga , keeratakse ette ja jäädakse 30-ga sõitma. Ja kui tahetakse reastuda ega siis ometi ei vaadata kas mõni teine auto sõidab kõrval.Pluss veel maantee peal ette keeramised.Liikluse takistamine minuarust ei ola ka väga normaalne. Vanematele inimestele võiks teatud vanusest alates hakata igal aastal tegema tervise kontrolli ja ARKi poolt tasuta sõidutund, et kindel olla, et ta on ikka sõidukõlbulik.

*
9 aastat tagasi
Reply to  MM

Noored jällegi ei tea, et selline asi nagu suunatuli olemaski on. Mina ootaks ringteel just suunatule kasutamist. No aru ei saa kuhu minna tahetakse ja mina ja minu taga olijad peavad mõtetult selliste tõttu ootama ja valvsad olema. Ja linnas võiks tõesti pigem aeglasemalt ja ettevaatlikult sõita, kui mõttetult gaasi vajutada. Kuhu sul kiire on?

vallakodanik+maalt+ja+hobusega
9 aastat tagasi

ma arvan siis,et load tuleks anda alles 40 aastaselt ja ainult täiskarsklastele! 🙂 naistele vbl 35 selt-neil enesealalhoiuinstinkt paremini välja kujunenud

J.K.
9 aastat tagasi

Ja -jah, eks tervistõendi annab ju arst, mille järgi saadakse ka õigus roolida…Kõik ei ole vanuseskaalas ühesugused, noored on uljad ja mõtlematud, samas ka mõnuainetega-alkoholiga enamvähem alati olnud, kui oma “koristustööd” teedel teevad, on õnn, kui kedagi ei võta endaga surmariiki kaasa. Et hakkame siis piirama ja keelama, väga rumal arusaam, et vanad inimesed oleks vaja inimõigustest ilma jätta. Õnnetusi juhtub nii noortel, kui vanadel.

No kuulge...
9 aastat tagasi

…vanad inimesed küll ei sunni noori kihutama,arvan, et tuleks alampiiri tõsta, et mõistus peas juba oleks.

Kana
9 aastat tagasi

Eks kunagi 20a või 30a pärast saadakse aru et tuleb seada ka vanuse ülempiir nagu praegu alampiir 18a alates Luba saadakse see ikka idiootsuse tipp mis praegu toimub kasvõi oli lennuki piloot load tuleb ära korjata 60a kõigil nii säästaks väägagi palju noori elusid aga keda KOTIB

...?
9 aastat tagasi
Reply to  Kana

Mis mõttes säästaks vägagi palju noori elusid? Need “vägagi palju noori elusid” lõpetavad ennast purjuspäi kändusid ja teeäärseid kivisid rammides või turvarihmadeta läbi klaaside katapulteerudes. Vanad juhid siin küll asjasse ei puutu.

prits
9 aastat tagasi

Tänud vastuste eest! Kuid siiski ei ole mitte keegi lõpmatuseni “tegija” .
Tuleks enda võimekusest aru saada, ole sa vana või noor-see oli mõte kui te pihta ei saanud.

Sõna sekka
9 aastat tagasi

Sulle, prits! See väeti oli kogu oma elu bussijuht. Vedas inimesi nii päeval, kui ööl….ja muide, ei ühtegi avariid. On veel praegugi reibas ja elujõudu täis. No juhtus…..! Samas kuuleb iga päev noortest rullnokkadest, kes ikka tunduvalt rohkem ilma teevad, kumbad siis nemad on, Väetid või pimedad?

prits
9 aastat tagasi

Kurat enam ei tohi korraks peatuda ka, pimedad ja väetid kohe seljas…

2. kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  prits

Ära torise! Küll saabub ka sinu aeg…. :))