Galerii: Bõliina Ridala raamatukogupäeval

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vene folklooriansambel Bõliina. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Ridala raamatukogupäevade üks meeldejäävamaid ettevõtmisi oli Siberi õhtu. Siis oli raamatukogus külas kohalik naine Sirje Tarve, kes viidi neljasena Siberisse. Nüüd meenutas ta hiljutist käiku Siberisse ja lapsepõlve, vene inimeste külalislahkust ning abivalmidust. Siberi õhtule oli kutsutud ka Bõliina. Laual oli samovar, pelmeend ja kartulikotletid.

Raamatukogus on näha Tiit Jugapuu pildid rannakalurite elust. 4.-6. klassi lastega kohtus hobikalur Jaak Sünt. Pakuti limonaadi ja heeringaleiba.

Anna Haava 150. sünniaastapäeva tähistas raamatukogu teemakohase näitusega.

Kooli vilistlasõhtul ja kooli 55 sünnipäeval oli lahti ka raamatukogu ja pidulised külastasid seda agaralt, ütles raamatukogu juhataja Hilja Tamm. Üles pandi kooli karikate näitus, mida saab veel praegugi vaadata.

30. oktoobril olid raamatukogus kaitseliitlane Heiki Magnus ja Pille Jaani noortekeskusest, kes lugesid lastele ette ja laenutasid raamatuid.

Finaal oli eile, esmaspäeval, mil lastega kohtus Aleskei Turovski.

Fotod: Aleksander Ender

Bõliina (1) Bõliina (2) Bõliina (3) Bõliina (4) Bõliina (5) Bõliina (6) Bõliina (7) Bõliina (8) Bõliina (9) Bõliina (10) Bõliina (11) Bõliina (12)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments