Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. novembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

image* Loe paberlehest, kuidas politseireform tekitab piirivalvurites pahameelt. 1. oktoobrist kadus piirivalve Haapsalu kordon ja suurendati seniste piirivalvurite osakaalu korrakaitsepatrullides.

Muudatus on tekitanud piirivalvurites pahameelt ja vähendab nende hinnangul merepäästevõimet Läänemaal.

* On üldteada, et küttepuumüüja riita mahub vähem puid kui ostja riita. Küttehooaja algus toob igal aastal toimetusse kaebusi, et küttepuumüüja on toonud tellitust vähem puid. Kuidas seda vältida?

* Tuntud Läänemaa ornitoloogid vennad Marko ja Tarvo Valker teadsid juba väikeste koolipoistena, et tahavad tulevikus leiba teenida mõnes loodusega seotud ametis.

Lääne Elu intervjueeris Valkereid Silma looduskaitsealal asuvas Silma õpikojas. Loe paberlehest vennaste lemmikpaikadest, reisidest, käsilolevaist töist, sellest, mida nad arvavad Läänemaa loodusturismist ja paljust muust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
9 aastat tagasi

Haapsalu linnapeal on Fra Mare kuhu Soome ravituusikutega saabub bussitäis bussitäe järel üle lahe pensionäre ja selle taob Soome riik kõik ilusasti kinni-miks peaks mingi Haapsalu linn Suklest huvitama?

Lammas
9 aastat tagasi

Mul on tunne, et tervel Lääne Elu toimetusel on kliimaks … pole midagi paremat teha, kui linnapead rünnata, eksole, kui vaenlase kuju poleks, tuleb see välja möelda. Mis teil viga on ?

Lambale
9 aastat tagasi
Reply to  Lammas

Annad endale ise vastuse, kui oled lammas, siis selleks sa ka jäädki…

oh sind
9 aastat tagasi
Reply to  Lammas

lammast küll,täht sina vist

K
9 aastat tagasi

tegelikult ma arvan,et lv-l eesotsas Suklesega käib kõik üle jõu, seetõttu on viimane tihti äärmustesse laskunud ja lahmima kukkunud,rusikatega vastu rindu tagudes -on ainult tema ja maailm. Suurest jonnist keeldub koostööd tegemast,et mitte näidata,justkui temasugune maailmanaba võiks kellelegi alluda. See on kaitsekiht selle jaoks,et saamatus ning suutmatus silma ei jääks.

???
9 aastat tagasi
Reply to  K

Ma saan Suklesest aru, temal vast kliimaks, aga mis volikogus toimub on mulle arusamatu. Linnavalitsuse paneb ju paika volikogu ja viimase otsused on ülimad ning täitevvõimule täitmiseks. Haapsalus on aga kõik vastupidi. Halenalajakas küll siinne juhtimisstiil.

ohjah
9 aastat tagasi

Vaatasin ka seda tsirkust täna – algus oli naljakas; hiljem juba kurb

Anna Kannatust
9 aastat tagasi

…Volikogu esimehel ei käi jõud üle volikogu töökorraldusest…

Anna Kannatust
9 aastat tagasi

Vaatasin tänast Haapsalu linna volikogu ja masendus tuli peale. Keda me ikka valisime linnavolikokku, täielik lambakari. Linnavalitsus dikteerib volikogu, no tulgu ikka taevas appi, mis toimub? Volikogu esimehel käib ka volikogu töökorraldusest jõud üle. Milleks siis vaja neid volikogu juhtivkomisjone, kui ülimaks peetakse ikka linnavalitsuse tahet. Tõeline naljakoht, sellist pretsedenti annab otsida omavalitsuste praktikas. Aga mis siin ikka, see on võimalik ainult Haapsalus.

juba
9 aastat tagasi
Reply to  Anna Kannatust

16a sellest klounide pealinnast eemal,kui vaadata kes seal kraanide juures,siis jah,palu õnne ………….

ohjah
9 aastat tagasi

Lisaks töökohtade arvule on ilmselgelt oluline töökohtade kvaliteet – telefonimüüjad on paraku see kõige alumisem osa …