Tarvi Sits: ülbusega teistest üle, sest meil on võim

Tarvi Sits, Lihula kooli vilistlane, kohalik ettevõtja

Tarvi Sits, Lihula kooli vilistlane, kohalik ettevõtja

Pea 40 aastat tagasi, kui praeguse Lihula kultuurimaja ja mõisa vahelises pargis toimusid Jaanus Getreu ehk Jassi eestvedamisel poisikestevahelised mõõduvõtmised jalgpallis, sain teada, kes on Paolo Rossi, sest Jaanus soovis minu mälu järgi olla just Rossi.

Võibolla mälu eksitab mind mängija nime suhtes, sest väljakul jooksid ju meie kehastuses ringi ka Platini, Zico ja Sócrates ehk kõik tolle aja suurimaid jalgpallitähed. Kuid milles ma kindlasti ei eksi – Jaanusele meeldis juba siis kogu hingest teha sporti ja nakatada sama pisikuga ka teisi. Nii on ta teinud aastakümneid – tuues võimalikult paljusid noori spordi juurde.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nüüd...
26 minutit tagasi

…on ka Socrates, Insener, Solist, Tola.

Mati Põdra
4 tundi tagasi

Kui see ei ole Isamaa poliitika, siis on kaks võimalust. Saare kas lahkub ametist või visatakse Isamaast välja. Näiteks erakonna maine kahjustamise eest.

Urmas hoolib
3 tundi tagasi
Reply to  Mati Põdra

Hahhaaa…. ka riigi tasandil käitub Isamaa samamoodi libedikuna, räägivad üht, aga teevad nii nagu Reform tahab. Tülgastavalt kahepalgelised.

Kumari Vaim
2 tundi tagasi
Reply to  Mati Põdra

Mati Põdra, miks kohe nii karmilt? Head vallavanemad kasvavad vitsata. Las kirjutab alustuseks seletuskirja, kahetseb, vabandab ja parandab meelt : )

Mati Põdra
1 tund tagasi
Reply to  Kumari Vaim

See peaks siis juba järjekorras 147.seletuskiri olema. No kui pea kuju ei võimalda aru saada, et on kriminaali käpiknukk, ja mune ka nagu pole…