Juhtkiri: milleks sorteerida?

Lääne Elu

info@le.ee

Kui inimestel on tekkinud üks kasulik harjumus, tasuks seda hoida. Selline on näiteks prügi sorteerimise harjumus, mille kujunemiseks on kulunud palju aega ja kus väikesed tulemused on tulnud aegapidi. Jäätmekäitlusettevõtted, kes peaksid olema huvitatud, et inimesed prügi sorteeriks, sest sorteeritud jäätmed saab nii või teisiti uuesti kasutusse võtta, suutsid nüüd Haapsalus küll keskkonnale karuteene teha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
inimesel
1 päev tagasi

pole sellist harjumust ja seda ka ei tule, see on talle peale sunnitud tegevus ja ajuloputus, kus talle tarbijana tekitatakse näiline süütunne, nagu tema oleks süüdi prügi uputuses ja looduse reostuses, sest mida sa ka poest ei osta, saad sa kaasa ka sulle mittevajaliku pakendi , makstes selle tootmiskulud ka veel kinni. sageli ületab pakendi maksumus isegi toote enda maksumuse. nõukogude ajal oli piimatoodete pakendamine lahendatud tagastavasse klaastaarasse, mis töötas suurepäraselt, nagu ka praegune plast taara ja osaline klaastaara tagastamine taaraautomaatidesse, millegi inimene lepib ja peab normaalseks.