RMK ja OÜ Inseneribüroo STEIGER tutvustavad valminud taastamisprojekti tööversiooni 15. mail kell 16:00

kliendihaldur

le@le.ee

OÜ-l Inseneribüroo STEIGER on valminud Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) tellimusel valminud Leidissoo looduskaitsealal ja Suursoo-Leidissoo hoiualal loodusliku veerežiimi taastamistööde ehitusprojekt. RMK ja OÜ Inseneribüroo STEIGER tutvustavad valminud taastamisprojekti tööversiooni 15. mail kell 16:00 RMK Nõva külastuskeskuses (Peraküla, Lääne-Nigula vald 91114, Lääne maakond). Kõik huvilised on oodatud kaasa rääkima!

Projektiga on võimalik tutvuda lingilt: Leidissoo veerežiimi taastamise projekt

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments