Grete Nootre: raamat võib muuta lapse elu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Haapsalu lasteraamatukoguhoidja Grete Nootre ei kujuta end ette töötamas kusagil mujal. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu lasteraamatukoguhoidja Grete Nootre käes on käkitegu toksida pööningu laetaladesse sada naela, et luua lastele üha uusi võlumaailmu.

Tegelikult peaks Haapsalu lasteraamatukogu pööningukambris resideeruma juhataja, aga ükski pole tahtnud seal üleval omaette istuda, vaid all laste seas olla. Nootre tõi lapsed alt üles ja laste sabas tuli ka lasteosakonna juhataja Jaanus Kõuts. Sest kuidas sa vaene hing ei tule, kui elu käib, lage ja seinu katab luksuslik punaste südamekestega tüll ning kõlavad prantsuse šansoonid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lapsepõlves
1 kuu tagasi

olen palju aega veetnud seal raamatukogus…Kodus kahjuks palju raamatuid polnud, kuid armastasin lugeda ja leidsin sealt alati midagi toredat. Võisin kodus tunde raamatu taga veeta….Ei olnud see lapsepõlv ka nii roosiline, nii et oli koht kuhu tulla ja alati end hästi tunda.See koht oli minu jaoks nagu mingi uus põnevust täis maaailm, kust leidsin vastuseid oma küsimustele. See oli nii umbes 40a tagasi…See armas koht on alati mu südames!

Toetan Aadut
1 kuu tagasi

Mario Puzo- Ristiisa-on väga hea raamat lastele

Elisa
1 kuu tagasi

Kahju, et raamatukoguhoidjate palgad tõmbavad Läänemaa keskmise palga alla 😉

Albert.
1 kuu tagasi

Väga abivalmis ja naeratav töötaja raamatukogus.