Aimar Ventsel: otsi lolli!

Aimar Ventsel

Hiljuti näidati Venemaa riigitelevisioonis lühikest reportaaži, kuidas sajaliikmeline Venemaa turistide grupp külastas Põhja-Korea suusakuurorti.

Muidugi oli reportaaži toon ülivõrdeline – teenindus on kõrgeimal tasemel, nõlvad kõige vingemad maailmas (tõele au andes – viletsad nad pole!), põhjakorealased meeldivad ja külalislahked inimesed, kes üle kõige armastavad oma Vene vendi ja õdesid. Ning lõpuks mõtlemapanev number – need sada Venemaa turisti on viimase 50 aasta rekord, nii palju pole siiani Venemaalt korraga turiste tulnud. Kuuldavasti järgneb märtsis järgmine sajapealine turistide grupp.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
1 kuu tagasi

Paradoksaalselt on siin just lahti seletatud kogu selle tsivilisatsioonide sõja suur põhjus, kuigi autor ise ilmselt nii ei mõelnud. Inimene on arenenud mitte ainult ahvist, aga ka harakast, tal on vastupandamatu kihk uhkete ja läikivate asjade järele. Aga kogu maailma inimestele neid ei jätku, sest ressursse selleks napib. Nii jaguneb maailm uhkeldamise aladeks ja ressursside ammutamise aladeks. Kui sa oled juhtumisi Vene tsaariks saanud, ja näed, et sinu maa hakkab, tõepoolest – suuresti sinu enda rahva harakluse tulemusel, sinna teise ossa kinnistuma, siis mida sa hing teed, et sa ei läheks ajalukku, kui juht kes selle maa mängis lõplikult rolli,… Loe rohkem »

uskmatu
1 kuu tagasi

Kurb tõde on,et Põhja Koread on kotitud aegade algusest ja elu pole seal eriline lill,venemaad on kotitud alates üheksakümnendatest ja täna majandus seal kasvab mida ei saa euroliidu kohta öelda.
Euroopa sh.ka meie oleme panustanud ukrainasse üle 200 miljardi,loobunud vene energikandjatest,ostame neid ca kahekordse hinnaga sisse samas jänkid on nn.abisse pannud üle 230 miljardi millest ca 200 miljardit on jäänud ühendriikidesse finantseerides kohalikku sõjatööstust !
Kas keegi oskab öelda kes keda siin lolliks teeb ?

Aga...
1 kuu tagasi

…mis see sinu asi on Ventsel? Käigu või kuu peal kartuleid koorimas kui tahavad.

Raudne eesriie on langenud – mis seal taga toimub pole sinu asi heaks kiita ega halvaks laita. Võta nüüd parem ette Euroope väikerahvad – alusta baskidest, katalaanidest või kellestki kolmandast.

Ilmselgelt oled professiooni valikul mööda pannud, sest uurimisobjektid liiguvad teadustöö tegemise tulemusena järjest kaugemale. Ilmselt sama produktiivne tegevus oleks mikrobiologil propageerida mikroskoobi kasutamise asemel prillide kasutamist ja väita seejuures et tulemused on samaväärsed.