Aasta viimased turniirid möödusid tennisistidel edukalt

Egert Trave võitis P14 Eesti noorte GP paarismänguturniiri koos Richard Harjoga. Foto: erakogu
Egert Trave võitis P14 Eesti noorte GP paarismänguturniiri koos Richard Harjoga. Foto: erakogu

Aasta viimastel turniiridel näitasid oma head taset Haapsalu noormängijad. Egert Trave võitis P14 Eesti noorte GP paarismänguturniiri koos Richard Harjoga, Simona Ladva võitis Eesti noorteliiga I turniiri ja Gregor Trave jõudis Eesti noorteliiga I turniiril finaali.

Enne võitjakarika pea kohale tõstmist tuli Travel/ Harjogal alistada Vahur/Vallik 6-2 6-2, Hannus/Leius 6-4 6-0, poolfinaalis esimene asetus Kuum/Tüll 6-2 6-4 ning finaalis tasavägisemas mängus teisena asetatud Sarapik/Teiv 7-5 7-5.

Ladva mängis kogu turniiri kindlalt, võites Lore Leismanni 4-0 4-0, Emerleah Serna 4-0 4-2, poolfinaalis Maarja Rei 4-0 4-1 ja finaalis samuti ülekaalukalt Liisa-Marii Suvinõmme 4-2 4-0.

Trave tee finaali kulges samuti ilma suuremate probleemideta. Ta alistas Nikita Jevase 4-0 4-0, Lev Samoshtshennikovi 4-0 4-0, poolfinaalis Tony Õepa 5-4(4) 4-1. Finaalis tuli kaotus Kristjan Liivilt 1-4 0-4. Sellega panid noored hea punkti edukale hooajale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments