Vald vähendas Pikajalamäele antavat raha neli korda

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere Pikajalamäe teenindushoone saab varsti katuse peale. Foto Urmas Lauri

Kuigi Lääne-Nigula vald vähendas Pikajalamäe turismi- ja spordikeskuse rahastamisel omaosalust 160 000 eurolt 40 000 eurole, ei takista otsus keskuse olmehoone valmimist.

Lääne-Nigula volikogu otsustas neljapäeval üksmeelselt vähendada Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse arendamiseks ellu viidava projekti kaasfinantseerimist neli korda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Napak
5 kuud tagasi

Tavaliselt tuleb ehitusel koondnumber kolmega korrutada, siin jagatakse neljaga.

Heiki
5 kuud tagasi

<see on objekt mis ei saa kunagi valmis. asi suht mõtetu.ehitatud-rajatud seda pea 50 aastat. lund ei tule ja mis siis? kui ükskord pole enam luku juhanit mis sellest objektist siiis saab?

Uskumatu
5 kuud tagasi

Tõesti arusaamatu, milleks see maja, kaasaegsed soojakud ajaks asja väga hästi ära. Nõlval pole normaalset kõigile kasutatavat lifti(olemasolev sobib ainult tuubile), Nõlva kasutus on täiesti läbimõtlematult teostatud, oleks mõistlik mõni spetsialist ka protsessi kaasata ja raha hoopis mõistlikumalt kasutada. Tundub, et hetkel arenduse osas ka nägemus puudub. Ega see maja inimesi mäele juurde too.

Nimi
5 kuud tagasi

Pole algusest peale aru saanud, milleks oli vaja ilus mäenõlv ja männimets täis ehitada? Kohalike inimeste jaoks see küll pole ja juhtumisi nägin siin ükspäev ka kommentaari et keelgi haapsallane oli soovinud Pikajalamäe radadel rihmas koeraga jalutada, mis pidi samuti keelatud olema?! Kui oma inimestest võib-olla mingi väike hulk seal midagi teeb, siis miks peaks vald seda selliste suurte summadega üldse toetama? Muid kohti, kuhu valla raha kulutada, on piisavalt. Õige otsus!

tuleb
5 kuud tagasi
Reply to  Nimi

vahet teha kulutusel ja investeeringul. Iga väljaminek pole automaatselt kulu. Mõni on investeering. Vaja on laiemat pilti näha, kui raamatupidaja aastaaruande vaade. Muidu tubli raamatupidaja ei pruugigi osata neil vahet teha. Pikaajaliste finantsotsuste üle ei saa lasta
otsustada raamatupidaja-loogikal.

Uskumatu
5 kuud tagasi
Reply to  tuleb

Selles mõte ongi, pikk pilt tundub puuduvat ja investeeringust peaks tulevikus kasu tulema, aga praegune investeering tundub pigem mõttetu kulutusena, selleks ei pea raamatupidaja olema!