Haapsalus bussis kukkunud ja viga saanud 89-aastane mees suri

Lääne Elu

info@le.ee

11. augustil kella 9 ajal hommikul juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Tallinna maanteel, kui liinibussi SOR juhtinud 56-aastane mees hakkas Niine peatusest liikuma ning tuvastamata sõidukile otsasõidu vältimiseks pidurdas. Bussis olnud 89-aastane mees kukkus ja kaotas teadvuse.

Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin rääkis, et esimesena kohale jõudnud politseipatrull hakkas meest kohe elustama, misjärel anti mees üle kohale jõudnud kiirabile ning viidi haiglasse. „Paraku mees laupäeval, 12. augustil suri. Tema täpse surma põhjuse selgitab välja lahang,“ lisas Taratuhin.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad alustatud menetluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jenkem
8 kuud tagasi

Kelmikad bussijuhid tõmbavad sealt taskust välja nii et suund sisse ja siis ei vaata ka kas autot tuleb või mitte. Kuhu kiiret on järgmine peatus peale foori umbes nii 500meetrit, haapsalu mastaabis on muidugi jõle kiire ka autode vahele saada….igaljuhul tuleb bälja see et ühistransport on eluohtlik igas mõttes, küll kukutakse saadakse viga või lausa surma ja igast baktereid ka seal veel, nii et ei hakka elu ilmas ühistransporti kasutama!

Kohalik
8 kuud tagasi

Kõige taga on sõidugraafik, mis on paikapandud tühja bussiga sõites…peatus, avas uksed, sulges, startis….mitte, et seisis peatuses 5-6 min…ja nüüd startis. Ja juht..tema peab kinni graafikust…+ osa busse on nii kitsad, et istmetel pea puuduvad vahed…vahekäik on nii kitsas, et nad eeldavad, et tuled bussile 2 kätt taskus…ei ole ei kotti ega midagi käe otsas..kui kohe kuskilt kinni ei haara…oledki kummuli. + Bussi tagaosas loobib ikka korralikult, sest teed-tänavad on meil nagu nad on…isegi istudes tunned kõik luugid-augud taguotsaga ära.
Veel parem tunne on kui buss püüab ületada rohelisega Tallinna mnt…paras hüpekas…ja roheline…no see ju põleb vaid sekundeid…

krõmpsluu
8 kuud tagasi

Euronews rääkis eile,et venemaal on pooled lennukid ilma piduritele aga tänu pilootide meisterlikusele saavad pidama küll.Meite võrgulaev võiks ju koos auto maksuga ka bussidel pidurid ära keelata.

Teerull
8 kuud tagasi

Mis tänavad!? —kui bussijuht ei oska sõita või on närvihaige, siis pole tänavate kvaliteet oluline.

Ei ole!!!
8 kuud tagasi
Reply to  Teerull

Te valetate! Ma ei usu teid.

viivitamatult, nii saab korda
8 kuud tagasi
Reply to  Teerull

Olid bussis ja tuvastasid, et juhil puudusid elementaarsed oskused sõita? Vut-vut kohe, mine anna endast teada.

Napak
8 kuud tagasi

Ära enam rohkem purjuspeaga kommenteeri.

Jorni
8 kuud tagasi
Reply to  Napak

Selles tundub juba midagi mürgisemat sees olevat, kui ainult alkohol. Paralleeluniversumis elamine pidi kaif olema.

käbi
8 kuud tagasi

Ausalt, need Haapsalu bussid ongi üsna ohtlikud, et seal kukkumata sisse-välja saada, tuleb 2 käega end kinni hoida. Kaldun arvama, et see õudne jõnksumine ja äkkpidurdused tulenevad busside halvast kvaliteedist?

Uus
8 kuud tagasi
Reply to  käbi

Bussid igati kaasaesed. Haapsalu tänavad on nagu sõidaks kuupeal.

...
8 kuud tagasi
Reply to  Uus

Tallinna mnt on küll korralik ju

Selma
8 kuud tagasi
Reply to  ...

Tallinna mnt võib korralik olla, aga Metsa, Posti, Kalda, Karja, Lihula mnt on õudus kuubis

...
8 kuud tagasi
Reply to  Selma

Aa sa sõida ainult mööda tln maanteed, siis pole häda ju. Mis sul asja on autoga Posti tänavale? Tamme tänav on ka ok, saab kastani poest asjad toodud mis vaja ju.

Anu
8 kuud tagasi
Reply to  Selma

Küngas, küngas, auk, jõnks, küngas, küngas,auk, jõnks……….jne

Napak
8 kuud tagasi
Reply to  ...

Lollakad ringid tagavad kõike muud kui stabiilset sõitu.

käbi
8 kuud tagasi
Reply to  Uus

Sõidan ise autoga, kasutan linnasiseseid busse ja aeg-ajalt ka kaugliine. Kui Tallinna mnt liikumist võrrelda – Autoga saab sujuvalt liikuma, pidurdada saab sujuvalt, kaugliinide bussidega sama lugu, sujuvalt võtavad kohalt, sujuvalt pidurdavad. Ainult linna sisesed bussid loksutavad sind nagu pesumasinas, pidurdavad äkki, kohalt võtavad äkki. Peatuses maha saamiseks ei saa ju toolilt tõusmisega oodata kuni buss juba peatuses seisab ja uksed lahti on teinud (siis sõidab ta lihtsalt peatusest mööda). Olen palju kordi haiget saanud ja murega mõelnud vanade inimeste peale. Nii et, teede kvaliteedis ei saa olla asi, vaid nende suurte linnabussidega on midagi valesti. Kolmas võimalus on ka,… Loe rohkem »

Napak
8 kuud tagasi
Reply to  käbi

käbi, sa oled ikka täiesti eluvõõras.