Juhtkiri: tagahoovis toimetamine

Lääne Elu

info@le.ee

Kui hiidlased aastaid tagasi avameretuulepargi vastu võitlesid, oli vastaliste üks soovitusi, et miks te tuugeneid siia tahate panna, püstitage need Ida-Virumaale, see kant on ju niikuinii juba lagastatud ja reostatud. Või pange tuugenid püsti mandrile, aga mitte siia, meie tagahoovi (inglise keeles kasutatakse akronüümi NIMBY, „not in my backyard” – e.k „mitte minu tagahoovi”).

Lääne-Nigula volikogul tuleb suve lõpus teha piirkonna tulevikku mõjutavaid otsuseid. Suure tõenäosusega annab kaks aastat tagasi tuulepargi ehituse ära keelanud vallavolikogu augustis-septembris loa Risti külje alla – seega sealsesse tagahoovi – tuugenid püsti panna.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu moraalne puudulikkus
10 kuud tagasi

Tundub, et ajakirjandus ja LE toimetus oma erisoodustuste (loe teiste arvelt elamises) eest võitleb hoolega, aga ühiskonna lõhestamise küsimustes on vait kui kult rukkis. Eetiliselt näitab see tegelikult moraalset mandumist ning puudulikku arusaama ajakirjanduse ülesandest vabas ühiskonnas. Tekib küsimus, et miks peaks üldse selline ebakvaliteetne ajakirjandus eksisteerima või miks peaks säärasele riigi tasemel ette nägema soodustusi (loe riik on maksnud miljoneidajakirjandusele toetuseks+km soodustus)? Aus oleks nüüd kommentaariumid avada igale artiklile ning mitte tegelema tsensuuriga ja oma arvamuse peale surumisega, sest see on madal ja mittekohane sõltumatule ajakirjandusele. Või peab otsima seoseid omaniku ja “võrdsuse” eest seisva riigiametniku vahel?

punased orjad
10 kuud tagasi

(inglise keeles kasutatakse akronüümi NIMBY, „not in my backyard” – e.k „mitte minu tagahoovi”) – – milleks sellist jama artikli juurde lisada? kas peame lisaks abielumõiste moonutamisele ka eesti keelest loobuma?

En.
10 kuud tagasi

Juhtkiri on seekord valel teemal. Pervessustele kiitust laulva ‘abieluvõrdsuse’ artikli alt ei leidnud ma isegi mitte kommenteerimisvõimalust. Miks? Rahvas peaks nüüd ometi õnnelik ja rahul olema! Sest meil on demokraatia. Või on hoopis liberaalne demokraatia ehk sotsialistliku demokraatia väiksem aga ropum vend? Kirka ja labidaga kommunismi iidolid – tööline ja kolhoositar on asendatud sõna otseses mõttes meelesegastega, kes ei saa isegi peeglist vaadates aru, on ta mees, naine või kes teab mis soost. Kusjuures abieluvõrdsus kehtib Eestis sõltumata riigivõimust juba vähemalt sada aastat – iga mees ja naine tohib võrdselt abielluda vastassoost isikuga. Mis ongi abielu mõte. Või arvab Lääne… Loe rohkem »

kribu
10 kuud tagasi

Neid kerilaudu pole kellelegi vaja peale nende püstitajate kes niimoodi EU-st saadud raha pesevad.

raha
10 kuud tagasi

teeb imet

martin, kaabuga
10 kuud tagasi
Reply to  raha

Elekter kolm senti!