Galerii: Ristil peetakse Lääne-Nigula osavaldade suvemänge

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 100

Fotod: Urmas Lauri

Ristil toimuvad täna Lääne-Nigula osavaldade suvemängud.

Suvemängude eesmärk on Lääne-Nigula osavaldade sportlik-kultuurilise liikumispäevade traditsiooni hoidmine. Erinevate vanusegruppide kaasamine nii võistlusspordi kui liikumisharrastuslike tegevustega, selgitamaks välja parim osavald 2023 aastal. Osavaldade mängudel võivad osaleda kõik Lääne-Nigula valla elanikud, sh valla töötajad, külaseltside liikmed, suvitajad, üliõpilased, õpilased ja teised kogukondade liikmed.

Tänavu võisteldakse jalgpallis, tänavakorvpallis, rannavõrkpallis, orienteerumises. Osavallad saavad punkte koguda ka korvpalli vabavisetega ja vibulaskmisega. Võisteldakse ja jõu- ja vastipidavusrajal, maastikuteatejooksus, maasturi tõmbes, mälumängus. Lapsed saavad mõõtu võtta pendelteatejooksus ning omavahel võistlevad ka osavaldade juhid.

Päeva juhib Margus Luik, võistluste peakohtunik on Lauri Tanner.

Mullu peeti osavaldade esimesed suvemängud Nõval ning Nõva jättis ka üldvõidu koju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Osaleja
10 kuud tagasi

Väga ägedad ja tasavägised Lääne-Nigula osavaldade mängud. Risti osavald ja Spordiklubi tulid väga hästi toime. Tänud Lauri Tanner, Kaido Rehkalt ja Rein Kruusmaa suurepärase töö eest osavalla mängude korraldamisel.