Galerii: Itaalia muusika festival tõi linnuseõue rahvast täis

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 65

Fotod: Martin Dremljuga

Laupäeva õhtul Haapsalu piiskopilinnuse õuel toimunud Itaalia muusika festival tõi kogu lossipargi rahvast täis.

Tänavuse festivali peaesineja oli Al Bano, kes esines festivalil teist korda. Festivali korraldaja Tanel Sammu sõnul on Al Bano oma generatsiooni üks võimekamatest vokalistidest, kelle hiljuti Veronas toimunud juubelikontsert oli välja müüdud ja mida kandis üle Itaalia rahvustelevisioon.

Enne Al Bano lavale astumist esinesid muusikafestivalil Elina Nechayeva kvartett ja 1975. aastal loodud Itaalia ansambel Matia Bazar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
No mis krt
1 aasta tagasi

Tublid noh! Pidu peab ka pidama korralikult ja see, et parkimist üritati seekord ohjeldada, on ka teretulnud nähtus. Jätke autod Uuemõisa peaks olema loosung ja linnas oleks megauper kõigil nautida suve. Varem oli ikka täitsa jama see parkimine, peaasi, et raha sisse tuleb, aga miski surve vist mõjus või mis nähtus see nüüd on, et parkimist ka reguleeriti? Kummaline nähtus. Hea nähtus, olgu või anomaalia