Läänemaal teati 29 kohast, kus juhid kipuvad kihutama

Politsei. Foto: politsei

Politsei. Foto: politsei

Esmaspäeval algasid liiklustalgud, mis esimest korda kestavad ühe päeva asemel nädal aega.

Tänavu andsid inimesed liiklustalgute eel kaardirakenduse kaudu ligi 2500 teadet kohtadest, kus juhid kipuvad kiirust ületama. Üle poolte teadetest puudutas Harjumaad, Läänemaal anti üles 29 kohta – näiteks Haapsalus Posti ja Karja tänav, Herjava, Rohuküla sadam, mitu kohta Taeblas, Linnamäel, Ristil, Nõval, Piirsalus ja Jaaknas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Just
1 aasta tagasi

Posti ja Karja tänav,seal võib tõesti kihutada,kui just autot lõhkuda tahad,max 10 km.tunnis.

Niion
1 aasta tagasi
Reply to  Just

Karja tänaval on võimalik küll ja seal on tegelikult , kui ma ei eksi isegi 20 ala vahepeal, aga siiski sõidetakse miski 40 ga vähemalt, et mitte ju hiljaks jääda. Eestlasel paistab üldse selline vastuoluline komme olevat, et muidu on nagu autorahvas, ag ei meeldi absoluutselt autos olla, sest ruttu vaja kuskile jõuad, et saaks kähku autost välja. Istu ja sõida rahulikult, kuula raadiot, naudi, aga ei …

Ha ha
1 aasta tagasi

Anti teada, Haapsalus Posti tänav :))))) see on küll mingi aprillinali vist. Inimestel huumorisoont siiski on, mida aga pole nagu näha politsei pressiesindajal, kes tuima robotina andis kõik edasi. Päris naljaks .