Etendus maailma päästmisest

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Rakvere Teater tuleb kolmapäeval, 29. märtsil kell 19 Haapsalu kultuurikeskusesse Aaron Loebi ühevaatuselise põnevusnäidendiga „Ajurünnak”.

Foto: Kalev Lilleorg

Tippspetsialistidest ärikonsultantide rühm saab ülesande töötada 90 minuti jooksul välja salajane plaan inimkonna päästmiseks pandeemiaohust. Töö käigus hakkavad nad üha enam taipama, kui vähe nad plaani tegelike tagamaade ja eesmärkide kohta teavad. Lavastaja Taago Tubin kirjeldab lugu kommentaarina praegusele paranoiaajastule, milles on äärmiselt keeruline uskuda, mida näidatakse või räägitakse. „Eks ta tegelebki sellega, kuidas ja mis hetkel võib ebakindlus tuleviku ees minna üle paranoiaks, kus kahtlustused tekivad iga väikese infokillu suhtes,” ütleb ta.

Musta huumoriga lavatükki iseloomustavad terav ja tempokas dialoog ning näitlejate hoogne mäng. Osades Grete Jürgenson, Imre Õunapuu, Peeter Rästas, Elar Vahter ja Märten Matsu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
see
1 aasta tagasi

on nagu rohkem kordusetendus, esietendus toimus valimiste päeval ja maailm päästeti