Juhtkiri: lõpp salatsemisele

Lääne Elu

info@le.ee

Kiltsi tee auditist tuleb ühe probleemina üheksast välja asjaolu, mida Haapsalu on kasutanud kõigi viimaste aastate tee-ehitustega – salatsemine. Linna kodulehel ei ole olnud ühegi tee-ehituse hankeplaani. Seetõttu pole linlastel olnud aimugi, mis plaanid linnavalitsusel on.

Veel vähem on loota projekte ja visuaale selle kohta, mida linnavalitsus teeremondi käigus lisaks asfaldivahetusele kavandab. Ega ajakirjanikud, veel vähem aga linnakodanikud, saa korralikke vastuseid ka oma küsimustele. Ometi on tegu ehitustega, mis on mõeldud kõigile kasutamiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
: )
1 aasta tagasi

Sügav kummardus.

Aus läänlane
1 aasta tagasi

Üldse ootaks rohkem konstruktiivset kriitikat kehtiva linnavalitsuse suhtes- loodame, et nad vähemalt lugeda oskavad ja kohalikku lehte loevad.

Olen
1 aasta tagasi

Haapsalu linna arenguga rahul. Õnneks oleme kõik inimesed ja eksimused käivad inimlikkuse juurde. Kahjuks igal otsusel on nii kannatajad kui ka võitjad. Oluline on, et linna areng ei seisa paigal. PS. Kahju sellest ametnikust, kes selle eksimuse pärast rattale tõmmatakse!

Tee meister
1 aasta tagasi
Reply to  Olen

Ei ole kahju?
Hoolimatud ja asjatundmatud aferistid peavad oma vigade eest maksma!

Imeline Eesti
1 aasta tagasi

Rumal valija oma haugi mäluga teeb järgmistel KOV valimistel ikka arusaamatu valiku ehk tuleb oma kokkukeedetud suppi helpida:) Kindlasti on probleemiks omade jopede sündroom ja valikuvõimaluste vähesus, aga see ei tähenda, et hari peaks edasi tühja nühkima.

Rahvas
1 aasta tagasi
Reply to  Imeline Eesti

Valisin ekre ja ei kahetse!
Ükskord saadakse aru, et linna elu seisab hallitavate kommunistide tõttu!

ärge
1 aasta tagasi

unustage, et käib sõda, vaenlane ei tohi teada, mis linnas toimub või tegemisel, julgeoleku risk ikkagi