Täna õhtul näeb lossipargis valgusetendust

Valgusetendus möödunud aastal. Foto: Andra Kirna

Täna õhtul näeb kolmel täistunnil lossipargis kümneminutilist Argo Valdmaa valgusetendust „Imagine”, mille keskmes on John Lennoni samanimeline laul.

Esimene etendus algab kell 19. Selle eel annab linnavalitsus üle ka vapimärgid. Järgmised etendused on kell 20 ja 21.

Haapsalu linnavalitsus korraldab vabariigi aastapäeval valgusmängu kolmandat aastat. Kui kahel eelneval aastal on vastuvõtt ära jäänud koroonaviiruse tõttu, siis nüüd pole Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul vastuvõtuks sobiv aeg. „Kuna Euroopas on sõda, siis pole viisakas pidutseda,” ütles Parbus.

Parbus lisas, et valgusetendusest saavad osa kõik soovijad, vastuvõtust aga vähesed. „Valgusetenduse formaat on end õigustanud,” ütles Parbus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
käbi
1 aasta tagasi

Valgusetendus oli imeilus.

Aga, kes küll tuli selle peale, et neid massimõrvareid meie riigi sünnipäevale kohale kutuda????
Neid näme ja kuuleme iga päev uudistest, miks küll kuvati nende pilte lossi seintele.

Heldene aeg!
1 aasta tagasi

EW sünnipäeval kõlas välismaa keelne laul sel etendusel!! Ja kus on tõlge!!! Ja viipekeelset tõlget kah polnud!!!! Ja auru ka ei tohi õhku paisata, olen astmahaige köhin nüüd hullusti!!!!!

Vimpka
1 aasta tagasi

Nalja teete või? Kui õige annaks teada ka, millistel täistundidel? Kas oeab ise välja mõtlema? Või pole rahvas oodatud? Kes teab see teab.

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Vimpka

Võta nett lahti ja kasuta otsingut. Internett on selliseid täis, kes seda kasutada ei oska või ei tohikski. Reklaami on igal pool tehtud. Algab 19.00 jne.

Oh,tark
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Selline plõksimine artiklit asjalikumaks ei tee. Puudulik info on kasutu, mida polekski risustuseks vaja

Vimpka
1 aasta tagasi
Reply to  Vimpka

Jee, osatigi kellaaeg lisada. Tuhat tänu!