Siseministeeriumi asutuste IT-teenused on häiritud

Lääne Elu

info@le.ee

Foto arhiiv

Siseministeeriumi asutuste IT-teenused on häiritud ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskus (SMIT) tegeleb IT-teenuste taastamisega.

Häiritud on ka häirekeskuse number 112. Numbril 112 palutakse helistada vaid siis, kui on kriitiline olukord, teie elu, tervis või vara on vahetus ohus. Häirekeskus võtab vastu kiireid kutseid. Kui vaja on hädaabi, siis püsige liinil kuni kõnele vastatakse.

SMITT annab esmajoones teada, kui kõik IT-teenused saavad taastatud.

SMIT vabandab kõikide ees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments