Laasik tuli meeskonnas kolmandaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kolmanda koha saanud meeskonnas võistles Oliver Laasik. Foto: erakogu
Kolmanda koha saanud meeskonnas võistles Oliver Laasik. Foto: erakogu

Haapsalu vehklemisklubi En Garde vehkleja Oliver Laasik tuli Eesti meeskonna koosseisus maailmakarikaetapil kolmandaks.

U20 maailmakarikaetapp peeti nädalavahetusel Baselis. Pühapäeval toimunud võistkonnavõistlustel sai Eesti meesjuunioride võistkond koosseisus Markus Salm, Oliver Laasik, Erik Tobias ja Valentin Altunin 22 võistkonna seas 3. koha.

Esimeses ringis olid eestlased vabad, kuid 16 hulgas võitsid Ukrainat 45:35. Kaheksa hulgas olid Eesti mehed 38:37 paremad itaallastest, kuid pidid siis poolfinaalis 36:45 alla vanduma Ungari meeskonnale. 3.–4. koha matšis võitsid eestlased Kasahstani 45:41.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments