Trynovad tõid Lätist täiskomplekti medaleid

Lääne Elu

info@le.ee

Trynovad. Foto: erakogu
Trynovad. Foto: erakogu

En Garde’i vehklejad Svetlana ja Julia Trynova osalesid nädalavahetusel Jelgavas peetud Läti juunioride ja kadettide meistrivõistlustel.

Svetlana Trynova tuli juunioride klassis (U20) esimeseks, võites esikohamatsis Sofija Proshinat 12:11. Sellega võttis ta lätlaste liidrilt revanši ka noorema õe eest, sest Julia Trynova jäi poolfinaalis kõige napimalt, 14:15 alla just Proshinale. Julia Trynova sai juunioride arvestuses pronksise autasu.

Teise medali, hõbedase, sai Julia Trynova kaela aga päev varem kadettide (U17) arvestuses, kus ta jäi alla Proshinale 11:14. Proshina on kahtlemata arvestatav tegija. Kolm nädalat tagasi võitis ta Soomes toimunud kadettide Euroopa karikavõistluste etapi.

Läti vehklejad osalevad Eesti kõikide vanuseklasside meistrivõistlustel regulaarselt. Eesti pole seni lõunanaabrite suhtes analoogset huvi ilmutanud. Haapsalu vehklemisklubi En Garde näitas initsiatiivi ja õed Trynovad vormistasid eduka külaskäigu, tuues koju täiskomplekti medaleid.

Peeter Nelis

En Garde

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tuttav
1 kuu tagasi

Tublil emmel tublid tütred! Palju õnne ja suuri võite edaspidiseks!