Okas 2023 viis metsa üle 130 Lääne maleva kaitseliitlase

Lääne maleva kaitseliitlased paigaldasid vastaste takistamiseks teele tankitõrjemiine. Foto: Heinrih Heintalu

Lääne maleva kaitseliitlased paigaldasid vastaste takistamiseks teele tankitõrjemiine. Foto: Heinrih Heintalu

Neljapäeval kuulutas valitsus välja üle-eestilise lisaõppekogunemise Okas, kuhu kutsuti 830 maakaitseüksustesse kuuluvat kaitseliitlast.

Kaitseliidu Lääne maleva pealiku Andes Välli sõnul said Lääne maleva kaitseliitlastest kutse umbes 320 vabatahtlikku, kellest reede hommikuks oli kohale tulnud umbes 130. Välli sõnul on mitmed kaitseliitlased teada andnud, et saavad liituda hiljem. „Neid tiksub juurde veel reedel ja laupäeval,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
1 aasta tagasi

Peab sealt välja astuma, hakkab see kutsumine liiga tihedaks minema. Kujutate ette mingi trahvi veel mõtlesid välja :)))) vabatahtlik ja trahv, mida krdit! Kui ei maksa läheb inkassosse ja võid oma kodust ilma jääda, vaat mis. Kaitseme kodu, aga võid kodust ilma jääda lihtsalt ilma sõjata! Piisab, et oled kodanik ja vabatahtlik. Absurd. Tekibki küsimus, et kuidas siis oma kodu kaitsma peab täpsemalt?

Säästu
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Kûsi emme käest

to Agu
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Astu välja jah….ei ole vaja ädapätakait

krõmpsluu
1 aasta tagasi
Reply to  to Agu

Paistab,et kaitseliitu nagu abipolitseinikekski võetakse tervisetõendi alusel isegi algharidusega kirjaoskamatuid.

Reservväelane
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Just nii. Astu välja. Kaitseliit ei vaja vinguviiuleid. Peale selle, lugedes artiklit, pole sa ka kõige teravam pliiats, kui pole seniajani aru saanud, et sind kutsuti õppekogunemisel kui reservväelase, mitte aga kaitseliitlase.