Ugala teatri publikumenukas komöödia “Võrku püütud” on taas Haapsalus

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Juba 19. jaanuaril näeb Haapsalu kultuurikeskuses publikulemmikuks valitud pöörase komöödia “Võrku püütud” lisaetendust, kuna sügisesele etendusele osa publikust saali enam ei mahutunud. Lavastanud on selle teari loominguline juht Tanel Jonas ja peaosas näeb laval Margus Taborit.

Margus Tabor ja Vallo Kirs. Foto autorid: Gabriela Liivamägi ja Heigo Teder

Kaheksateist aastat on taksojuht John Smith nautinud täiuslikku õnne. Tal on hubane kodu, kus teda ootavad armastav naine ja ilus tütar. Ning siis veel ka teine kodu, kus ootamas sama armastav naine ja tore poeg. Loomulikult ei tea perekonnad teineteise olemasolust midagi ja rahuloleva Johni arvates võiks see nii ka jääda. Ühel ilusal päeval kohtuvad tema lapsed ootamatult internetis ja jõuavad arusaamisele, et nende isad on väga sarnased. Sündmuste ahel, mille see tutvus käivitab, on nii hullumeelne, et päeva lõpus on John nõus kasvõi vanakuradi vanaemaga tantsu lööma, selleks et tema saladus päevavalgele ei tuleks.

Ray Cooney komöödia „Võrku püütud“ on järg tema menunäidendile „Run for Your Wife!“, mida tuntakse Eestis nimega „Oi, Johnny!“ ja mida Rakvere teatergi mänginud Haapsalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments