Anvar Samost: oli tõesti pöördeline aasta

Anvar Samost. Foto: erakogu

Anvar Samost. Foto: erakogu

Aasta kokkuvõtete kirjutamine on enamasti küsimus sellest, kuidas leida piisavalt arenguid, mis tõesti olulised oleksid olnud. 2022. aasta lõpus kahtlemata nii ei paista ja sugugi mitte ainult 24. veebruaril Venemaa poolt Ukraina vastu alustatud vallutussõja tõttu.

Kust alustada? Tulevikust? Sel aastal murdus lõplikult aastakümneid Eestit teeninud tasakaalus riigieelarve põhimõte. Kuigi murenema hakkas see juba mõne aasta eest koos koroonapiirangute ajal võetud laenudega, siis 2022. aasta tõi kaasa pöördumatuna näiva lahtiütlemise, saatuse irooniana Reformierakonna juhtimisel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sotsialism
1 aasta tagasi

Reformi klaköör räägib loomulikult aia-august, mitte asjast endast. Pöördeline oli aasta Eesti inimesele just seetõttu, et Reformierakond suutis viia riigi Euroopa esimeseks hindade kasvu ja inflatsiooni vallas. Nende lubadus 5 rikkama hulka jõuda, on hindade osas tõeks osutunud.