Parimad rahvastepalli mängijad käivad Haapsalu algkoolis ja Ridala põhikoolis

Lääne Elu

info@le.ee

Parimad rahvastepalli mängivad poisid käivad Haapsalu algkoolis. Foto: Kadri Kaljuvere
Parimad rahvastepalli mängivad poisid käivad Haapsalu algkoolis. Foto: Kadri Kaljuvere

Läänemaa kooispordi liidu meistrivõistlused 4.-5. klasside rahvastepallis võitsid Haapsalu algkooli poiste võistkond ja Ridala põhikooli tüdrukute võistkond.

Väikese maakonna kohta oli osalevaid koole arvukalt. Wiedemanni spordihoones osales võistlusel kümme poiste ja seitse tüdrukute võistkonda.

Mängud peeti nii poistel kui tüdrukutel kahes alagrupis, millest edasi pääses kaks enim punkte saanud võistkonda. Seejärel toimusid poolfinaalid ja finaal.

Poistest oli tugevas ülekaalus Haapsalu linna algkooli 1. võistkond, kes võitis nii alagrupi kui ka kõik kohamängud. Ainsana suutis nendelt geimivõidu saada Ridala. Finaalis olid algkooli mängijad paremad teise alagrupi võitjast Palivere põhikoolist (õp. Riina Kopti). Kolmandaks tuli Ridala põhikool (õp.Pille Raudsepp).

Haapsalu algkooli 1.võistkonnas mängisid: Braien Lumiste, Sebastian Seisonen, Timur Andrejev, Rasmus Villers, Mihkel Tameri, Kristo Kaus, Oliver Jugapuu, Kaspar Kure. Õpetajad Bert Rotberg ja Ulrika Tülp.

Tüdrukutel võitis esimese alagrupi Ridala põhikool, kes alagrupi mängudes ei andnud vastastele ühtegi geimi. Sama hoog jätkus ka kohamängudes ja võideti kõiki „kuivalt“. Finaalis tuli vastaseks teise alagrupi parim Taebla kool (õp.Mikk Päeske), keda võideti samuti 2:0 ja korrati eelmise aasta esikohta. Kolmanda koha sai Oru kooli tüdrukute esindus (õp. Renno Silde).

Ridala tüdrukute võistkond: Loore Erit, Eliise Mari Toomemägi, Karola Maisalu, Marie Pilvistu, Lenna Aas, Eleonore Almet, Helen Pavlova, Johanna Eilpuu. Õpetaja Pille Raudsepp.

Parimad mängijad lähevad vabariiklikule finaalvõistlusele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments