Riigikantselei kutsub vanavanemate päeval sinimustvalget heiskama

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeval, 11. septembril on vanavanemate päev.

Riigikantselei annab teada, et vanavanemate päeva puhul heiskavad Eesti lipu kõik riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud.

Perekondliku tähtpäeva puhul on sinimustvalgeid lippe oodatud heiskama ka kõik teised. Lipud heisatakse päikesetõusul või hiljemalt kell 8 hommikul ning langetatakse päikeseloojangul.

Vanavanemate päeva eesmärgiks on tänada ning avaldada austust vanavanematele laste ja lastelaste kasvatamise, jagatud hoole ning armastuse eest. Vanavanemate päeva tähistatakse septembrikuu teisel pühapäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaua võib diskrimineerida?
1 aasta tagasi

Aga onude ja tädide päev, õdede – vendade päev?? Kus on võrdsusvoliniku silmad?

Kaasav haridus
1 aasta tagasi

Ühiskonna areng on tormiline . Üle/õppinud feministidest magistrite hordid on suutnud välja mõelda uue ”lipupäeva”, samal ajal kukub rahva elatustase kivina keskaja poole.

hõissa
1 aasta tagasi

valitsus laseb meil vääritult vananeda, pole vaja ise tänavanurgale kerjama minna, lubati???????? 20 seeklit elupäevade pikendamiseks