Linnart Mälli Haapsalu kodu sai mälestustahvli

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16


Linnart Mälli mälestustahvli avamine. Fotod Andra Kirna.

Neljapäeval avati Haapsalus, majal Posti tänav 7, mälestustahvel Eesti ajaloolasele, orientalistile, tõlkijale ja poliitikule Linnart Mällile (1938 –2010), kes seal koolipõlve ajal koos emaga elas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tundmatu kuulsus
1 aasta tagasi

See nimi on minu jaoks täiesti tundmatu. Aga ju ta siis midagi korda saatis, peale selle, et ta mingitel lapsepõlveaastatel kunagi seal majas elas. Oleks seal vähemalt aastad kirjas.

tundmatu kuulsus
1 aasta tagasi

Käisin wikipeedias asja uurimas ja sain vajaliku teabe kätte. Üllatas see, et kui tavaliselt inimesed soovivad, et nende põrm sängitatakse kodumaa mulda, siis hämmastas, et tema ärasaatmine toimus Tartu Ülikooli aulas. Lahkunu tuhk aga puistati 2010. aastal traditsiooniliselt pühaks peetud Gangese jõkke Indias. Nojah.

donn Huann
1 aasta tagasi

Teie ka tundmatud, aga teie naisi ma tunnen!

jant alaline
1 aasta tagasi

Kui tasulisi artikleid pakute, siis võimaldage ka sisse logimist. Pole võimalik sisse logida ja seda väga tihti. MIKS? Kas ükskord seda korda ei saaks juba?

Jaan
1 aasta tagasi
Reply to  jant alaline

Sisselugemisest pole kasu, see ei ole ka siis loetav.