Galerii: kultuurimaja kõrval käib parkla ehitus

Malle-Liisa Raigla fotod

Kolme vanalinna piirile rajatava parkla ehitus on jõudnud kultuurimaja kõrvale.

Haapsalu linnavalitsus tellis linnale kolm uut parklat, mis annavad vanalinna piirile juurde 75 uut parkimiskohta. Kui hanke võitnud Ottson OÜ alustas kahe parkla ehitusega Vee, Vaba ja Metsa tänava ristmikel, siis nüüd on nad ehitusega jõudnud kultuurimaja kõrvale.

Lisaks kolmele parklale ehitab Ottson OÜ ka kõnniteed. Üks viib Vee tänavalt mööda Vaba tänavat bussipeatuseni, teine läheb ehitatava parkla ja Krahviaia vahelt tennisekeskuse sissesõiduni. Uus kõnnitee tuleb ka teise Vee tänava küljele.

Kolme parkla ehitus läheb linnale maksma 390 000 eurot ja valmis saavad parklad 25. augustiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vambola
1 aasta tagasi

Seal kunagi oli ju parkla

Kah läänlane
1 aasta tagasi

Kõik suved lähevad ehituste nahka!
Tulemust ikka ei kuskil 🙁

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Kah läänlane

Oh jah mingi tahvel ka üleval…tähtaega ei ole…seega jälle võimalus panna talveks pausile.
Ehk oleks pidanud alustama ikka mais…oleks olnud ikka lootus juuliks valmis saada…oleks olnud võimalus ka suvel kasutada.. .aga ???

Marju
1 aasta tagasi

Ja jälle toodi puud ohvriks…

Ahjualune
1 aasta tagasi

ASee oli just see mida see linn juurde vajas. Veel rohkem asfaldit ja kivist platsi. Täitsa aju in..al..did on seal linnavalitsuses koos.

Imelik
1 aasta tagasi

75 kohta? On siis ehk ka vajaduspõhine, sest ega seal vanalinnas ka vaba maad eriti pole. Parkimismaja on kindlasti ruumisäästlikum aga samas kallim variant, küll aga annaks oluliselt rohkem kohti. Eks otsustajatel on kõik hoolikalt läbi kaalutud, mitte ei ole otsustatud hetke ajel….