Galerii: Vee tänaval käib asfalteerimine

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna on kella 23ni asfalteerimise tõttu suletud Vee tänav, kus sama tänava äärde parklaid ehitav ettevõte Ottson OÜ parandab asfalteeritud sõiduteel need kohad, mis on parklaehitustega lõhutud.

Tee äärde ehitatavad parklad veel valmis ei ole. Krahviaia poole ehitatavas parklas on küll kivid juba maas, kuid enne autode parklasse laskmist tuleb kivide vahed täita liivaga ja parkla joonida. Teisele teepervele ja Vaba tänavale kultuurimaja kõrvale ehitatavad parklad on veel ehitusjärgus. Ettevõttel on plaanis kõik kolm ehitatavat parklat joonida korraga.

Lisaks parklatele ehitas ettevõte ka Vaba tänava Haigla bussipeatusest kõnnitee Vee tänava tenniseväljaku sissesõiduni. Kõnnitee on jalakäijatele avatud.

Kolme parkla ehitus läheb linnale maksma 390 000 eurot ja valmis saavad parklad 25. augustiks. Haapsalu linnavalitsus sai parklate ehituseks toetust piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puhkus
1 aasta tagasi

Tore on seal asfalteerimise juures see, et keelumärgi all on silt “Liiklus on umbersuunatud läbi karja tänava”.
Karja tänav ka suletud. Lihtam oleks kohe kirjutada minge p*#y€ autojuhid, eriti need kes tahate reedeõhtul koju jõuda.

Jäpe
1 aasta tagasi

Uskumatu, et asfalteeritakse. Kas linnal said kivid otsa

Jürka
1 aasta tagasi

Septembriks on valmis

Karu
1 aasta tagasi
Reply to  Jürka

Optimist! Enne tuleb veel ootamatu Ehitustehnoloogiline talv!

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  Jürka

Ja mis siis veel selgub !