Palivere nelik: siit me tuleme, hoidke alt!

Kaie Ilves

kaie@le.ee

iimased hetked koos: Palivere kooli 9. klassi lõpetajad Helen Carmel Boyers, Markus Roomet, Hayden Kiršner ja Kristo Söderholm teisipäeval pärast inglise keele eksamit. Tänaseks on lõpuaktuski juba selja taga ja nad laiali lennanud. Foto: Urmas Lauri

iimased hetked koos: Palivere kooli 9. klassi lõpetajad Helen Carmel Boyers, Markus Roomet, Hayden Kiršner ja Kristo Söderholm teisipäeval pärast inglise keele
eksamit. Tänaseks on lõpuaktuski juba selja taga ja nad laiali lennanud. Foto: Urmas Lauri

Arvutimuusik ja krüptoraha kaevandaja, ajakirjanik ja kinnisvaramagnaat – Läänemaa kõige väiksema 9. klassi lõpetajad said reedel tunnistused kätte ja on valmis maailma vallutama.

Isegi pisikeses Palivere koolis pole varem nii väikest lõpuklassi olnud. Neid on täpselt neli – üks tüdruk ja kolm poissi: Helen Carmel Boyers, Hayden Kiršner, Markus Roomet ja Kristo Söderholm.

Nad on igaüks täpselt nii isemoodi, et isegi neliku klassijuhataja Maarja Pajula, kes peaks tundma neid läbi ja lõhki, ei oska nelikut esimese hooga kirjeldada. „Isepäised,” ütleb Pajula lõpuks.

Neil on täpselt nii suured unistused, kui 15–16aastaselt peavadki olema. Sest millal siis veel?! Neist saavad arvutimuusik ja krüptoraha kaevandaja, ajakirjanik ja kinnisvaramagnaat. Nad avastavad tervet maailma – Texasest Iirimaa ja Rumeeniani välja. Nad kirjutavad lugusid ja loovad muusikat. Nad rajavad kodu, saavad lapsi ja muidugi saavad nad rikkaks. Nad ei karda midagi. Kõik on veel ees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Paliverekas
1 aasta tagasi

Oli küll, sama väike klass. Aga Maarja oli siis ka ise päris pisike.

Teised klassid on olnud suuremad üldiselt.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Oleks see vaid nii!

5.lend
1 aasta tagasi

Kooli 5.lend oli ka 4 lõpetajat, Maarja seda aega ei mäleta