Võidutule toovad Läänemaale Mia Mai Muru ja Eda Aavik

Mia Mai Muru ja Eda Aavik. Foto: Markus Sein
Mia Mai Muru ja Eda Aavik. Foto: Markus Sein

Võidupühal toovad president Alar Karise Saaremaal süüdatud võidutule Läänemaale kodutütar Mia Mai Muru ja noortejuht Eda Aavik.

Muru on olnud aktiivne kodutütar kaheksa aastat. „Ta osaleb üritustel ja aitab neid korraldada. Tal on läbitud I järk, teda on tunnustatud hoolsuspaela ja hoolsusmärgiga,” iseloomustas Lääne ringkonnavanem Maire Kruus. Muru saavutas tänavu oma meeskonnaga patrullvõistlusel Ernake esimese koha.

Noortejuht Eda Aavik on aktiivne naiskodukaitsja 2009. aastast. Kruusi sõnul on Aavik rõõmsameelne ja aktiivne noortejuht. „Tema panus organisatsiooni on mõõtmatu. Ta on alati olemas, kui on vaja koondustel abiks olla, rännakutel kontrollpunktides tegutseda, ning on ema eest noortele kõikides laagrites,” ütles Kruus. Oma huumorimeelega paneb Aavik kõik naerma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lembitu
1 aasta tagasi

See meie võidutuli küll ei ole. Meie võidutuld Tori kiriku altaril põlema ei panda

Õige
1 aasta tagasi
Reply to  lembitu

Huvitav, kas kellelegi teie kommentaar korda läheb ? Miks kirjutate “meie” ? “Meie”, kelle see võidutuli ei ole, ei saa aru. Ärge võtke enda peale nii palju, et hakkate teiste eest otsustama. Tänan.