Naiskodukaitsjad kogusid üle poole tuhande euro

Elen Freivald

elen@le.ee

Naiskodukaitse üks kontrollpunktidest oli kaubamaja ees. Foto: Elen Freivald
Naiskodukaitse üks kontrollpunktidest oli kaubamaja ees. Foto: Elen Freivald

Suurel reedel korraldasid Haapsalu jaoskonna naiskodukaitsjad linnas orienteerumismängu, millega teenisid veteranide toetuseks ligi 600 eurot.

Orienteerumismängus tuli läbida kuus kontrollpunkti, kus naiskodukaitsjad tutvustasid organisatsiooni või lasid lahendada ülesandeid. Kontrollpunktides sai osta kampaania „Anname au!” tooteid – sinilille rinnamärke, käepaelu, võtmehoidjaid ja näomaske. Kõige kiiremini müüsid naiskodukaitsjad maha sinised punutud käepaelad, mis kadusid lettidelt esimese tunniga.

Kõik kampaania tooteid ostnud inimesed osalesid pärast orienteerumismängu loosimises, mille auhindadeks olid naiskodukaitse logodega meened. „Loosis osales 109 annetajat,“ ütles Lääne ringkonna naiskodukaitse instruktor Svetlana Aug.

Lisaks meenete ostjatele, oli ka annetajaid, kes midagi soetada ei tahtnud. Meenete müügi ja annetajatega kokku koguti veteranide toetuseks pea 600 eurot. „Kuigi ilm oli kevadiselt karge, ei jätnud Ukraina ja Eesti veteranide toetamine kedagi ükskõikseks,“ ütles Aug.

Esimest korda toimus sama ettevõtmine Haapsalu linna tänavatel 2019. aastal. Naiskodukaitsjad plaanivad sarnast üritust veteranide toetuseks ka järgmisel aastal korraldada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sinit
1 aasta tagasi

Vaeste inimestega väike puust linn, aga vabandage, mida saab üleüldse 600€ eest poest osta!? Eriti mitte midagi ju, siis mismoodi see toetamine välja näeb? Kas tõhusam ei oleks kodututreid poodidesse ukse ette seisma panna korjanduskarpidega? Noh see selline mõte lihtsalt……lihtsalt mõte