Naiskodukaitsjad kutsuvad orienteeruma

Elen Freivald

elen@le.ee

Svetlana Aug. Foto: Egon Erkmann
Svetlana Aug. Foto: erakogu

Naiskodukaitse Haapsalu jaoskonna liikmed panevad reedel Haapsalus üles kuus kontrollpunkti, kus osalejad saavad ülesandeid lahendades uusi teadmisi naiskodukaitse kohta.

Orienteerumismängu korraldaja ja Lääne-ringkonna naiskodukaitse instruktori Svetlana Augi sõnul on koguperemängu korraldamisel koroonaviiruse tõttu kaks aastat vahele jäänud. Kontrollpunktides on väikesed ülesanded, mille lahendamisel või kuulamisel saavad osalejad uusi teadmisi naiskodukaitse mobiilirakenduse „Ole valmis!“ ja kampaania „Anname au!“ kohta. „Saab soetada ka sinilillega tooteid,“ ütles Aug.

Kuigi ettevõtmine kannab orienteerumismängu nime, ei ole võistlus aja peale. „Me ei võta aega, puudub pingerida ning start ja finiš. Nagu meil kaitseliidus öeldakse: madala pulsiga üritus,“ ütles Aug. Kontrollpunktide ülesanded on mõeldud nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Aug loodab, et linnarahvas võtab ettevõtmise sama soojalt vastu kui eelmisel korral ja toetab ka „Anname au!“ kampaaniat. „Eelmine kord kogusime kolme tunniga pool annetatud summast,“ ütles Aug.

Kontrollpunktides saab koguda templeid ja kõigi osalejate vahel loositakse auhindu. „Võitjad saavad tänutäheks ja mälestuseks naiskodukaitse meeneid,“ ütles Aug.

Kogupereüritus toimub reedel, 15. märtsil kl 11–14.

 

Kontrollpunktid

  • Haapsalu kaubamaja (Tallinna mnt 1)
  • Samaaria Eesti misjon (Lihula mnt 5)
  • Realiseerimiskeskus (Jaama 11)
  • Haapsalu veekeskus (Lihula mnt 10)
  • Kastani kauplus (Kuuse 28)
  • Haapsalu algkool (Kuuse 1)
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
major Arnold
2 aastat tagasi

Edu läbiviimisel ja rohket osavõttu !