Palivere staadioni ehitus läheb lahti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Palivere kooli juurde tuleb staadion. Foto: Urmas Lauri

Palivere kooli staadioni aasta jagu veninud ehitus hakkab lõpuks pihta, ehitushanke võitis ja spordiplatsi rajab OÜ Kivipartner.

Staadioni esimese etapi ehitushanke kuulutas Lääne-Nigula vald välja mullu kevadel, aga lepingu sõlmimiseni Kivipartneriga jõuti alles sügiseks. „Ehitaja ei tahtnud talvel tööga pihta hakata,” ütles Lääne-Nigula valla majandusosakonna juhataja Taivo Kaus.

Tänavu välja kuulutatud teise etapi ehitushanke võitis samuti Kivipartner. „Aprillis hakkavad tegema,” kinnitas Kaus. Töö saab valmis suve lõpuks. Paigaldada tuleb liigvee äravoolutorud, rajada jalgpalliväljak, 250 m jooksuring ning teha korda korvpalliväljak. Teise etapi korras paigaldatakse piirdeaed ning jooksuradade ja korvpalliväljaku tartaankatted.

Palivere kool on praegu staadionita. On asfaltplats rõngastega, jooksurajad ja kaugushüppekast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments