Urmas Osila töötab korraga kahes vallavalitsuses

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Urmas Osila. Arhiiv

Lääneranna volikogu suurendas neljapäeval vallavalitsuse kuueliikmeliseks.

Vallavanem Ene Tähe ettepanekul lisati vallavalitsusse majandusosakonna juhataja Urmas Osila, kes on lisaks Läänerannale ka Haljala vallavalitsuse liige.

„Olen poolteist kuud olnud Lääneranna valla majandusosakonna juhataja,” ütles 7. veebruarist Lääneranna vallas töötav Osila volikogule end tutvustades. Osila Lääneranna valda elama ei asu. „Nädalavahetusel sõidan Harjumaale Kolga alevikku,” ütles ta.

Osila ütles volikogule, et ta on varem töötanud Tallinna linnavalitsuses üldosakonna juhatajana, olnud Vihula abivallavanem ning samas vallas ka majandustalituse ja hankejuht.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haldusreform Rehvi moodi
2 aastat tagasi

Mis krdi absurd see on? Kas oma piirkond on juba inimestest täitsa tühi või? See vallavanem on täiesti korrumpeerunud või peast täiesti soe!

Uimane
2 aastat tagasi

Pigem teeb Autorollot ikka varsti , hea sööma peal ka ju ……

Virtsu Kalur
2 aastat tagasi

Mis kvaliteeti on oodata sellistelt ränduritelt. Varsti on vallavalitsuses kõik võõrad ametnikud ja nagu elu näitab, pole nendel mingit huvi tõeliselt pingutada meie kodukoha nimel. Kahjuks.

Juhan
2 aastat tagasi
Reply to  Virtsu Kalur

Aga, kes need võõrad ametnikud tööle valis? Meie omad inimesed konkursi alusel nad valisid. Ju siis on kohalik pink ikka väga, väga tühi kui kedagi võtta pole.

Uimane
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

Seda kindlasti .

Uimane
2 aastat tagasi
Reply to  Virtsu Kalur

Eks varifirmadega taskud täis , ja miek , nagu ikka ju , tavaliselt …..