Galerii: Ristil meenutati küüditatuid

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna möödus märtsiküüditamisest 73 aastat – kurba tähtpäeva võrdlesid kõik meenutajad praegu Ukrainas toimuvaga.

Risti mälestusmärgi juures olid traagilist sündmust meenutamas õpilased, kaitseliitlased, naiskodukaitsjad ja kõik valla osavallavanemad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mait
2 aastat tagasi

postimees kiriutas just äsja et läänemaalt küüditati jälle 270 inimest. Huvitav on see et need kõnepidajad on ise selle küüditamise läbiviijad. Rahvas on nõus enda küüsitamise isegi kinni maksma. Vat see on tase.

puudutas
2 aastat tagasi
Reply to  Mait

Nii ränka sõna kasutadki? See oli õudus. Tänase päeva trillala-trullala inimeste liikumine pole ühegi kandi pealt toonaste aegadega võrreldav. On ikka tase, kui küüditamist õudusena ei võta.

Teet
2 aastat tagasi
Reply to  puudutas

Kõige hullem on see et see küüditamise õudus kestab edasi ja me aitame sellele kaasa. Rahvast küüditatakse nüüd majandusmeetmete kaudu. kõik plaksutavad käsi. Müüd on see tööjõu vaba liikumise sildi alla äre peidetud.

vene riik
2 aastat tagasi

on kATK siin maamunal. rahuarmastava maakera peal ei ole taolisele kohale taevaalust. on AMMU aeg raketid moskva poole kihutada. suur maa ressursse on, oleks kõigile parem need muu maailmaga pärast ära jagada, kui vene karu mullas mädaneb

Venelane on sündinud loll
2 aastat tagasi

Ida Lõukoer ei jäta oma vägivalda teiste rahvaste- eriti naabrite vastu, mitte kunagi. Vahel ta magab ja puhkab joomast pead välja, aga siis tõuseb jälle, nälgas ja vihane, ning hakkab märatsema…

ammu juba
2 aastat tagasi

Jossif on manalas.

Arvaja
2 aastat tagasi
Reply to  ammu juba

Tema vaim ei ole manalas.