Lääneranna kaotas abivallavanema kohad

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Margus Källe. Foto: Urmas Lauri
Valla senine arendusjuht Margus Källe jätkab planeeringute spetsialistina. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna vallavanem Ene Täht muutis ametnike koosseisu, kahe abivallavanema asemel on ametis osakonnajuhatajad.

„Meil on jah struktuurimuudatus,” ütles Täht esmaspäeval Lääne Elule. „Seni oli meil kaks abivallavanemat ja viis osakonda, nüüd on neli osakonda – kantselei, rahandus-, majandus- ja haridusosakond – ning neli osakonnajuhatajat: vallasekretär, finants-, majandus ja haridusjuht.” Tähe sõnul tingis muudatuse tarvidus varem mitme osakonna vahel jagunenud majandusvaldkond ühte osakonda koondada ning struktuur selgemaks ja loogilisemaks muuta. Vallaametnike hulk jäi samaks.

Täht ise oli enne vallavanemaks saamist abivallavanem hariduse alal, nüüd teeb seda tööd haridusosakonna juhataja Jane Mets. Senine teine Lääneranna abivallavanem Martin Tee jätkab teede- ja transpordispetsialistina, valla senine arendusjuht Margus Källe planeeringute spetsialistina.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Haapsalu linn võiks ka eeskuju võtta.

Löpuks
2 aastat tagasi

ometi.

Kah läänlane
2 aastat tagasi

Ootame sama ka lääne-nigulalt ja haapsalu linnalt! Tasu ainult töö eest!!

Jaanus
2 aastat tagasi

Ühesõnaga tehti palju mitte kui midagit ja kirjutati endale selle töö eest kindlasti ka preemiat. Huvitav mitme päevaga need “töötajad” nälga sureksid kui nad hakkaks saama ainult tulemustasu. Ja päris tulemuste eest.