Katarine Rosalie: epistel elektrihüvitiste määramisest ja universumi õiglusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas, nüüd olete ka teie tunnistajaks sellele, et universumi mõjutamine hea ja puhta energiaga suudab muuta sünged sündmused hoopis helgemaks ning väärata valgustatud inimese teele pürgivad pimeduse jõud!

Olin kindel, et minu rituaalid soola, veini ja püha maaema allikaveega on meile kõigile abiks rängas võitluses elektrihindade tõusu vastu – valitsus ju muudkui tõstab neid! –, ja näe, ongi! Valitsuse kiuste hakatakse nüüd inimestele elektriarvete maksmiseks raha andma! Seda nimetatakse elektrihüvitiseks, aga tegelikult on see oluline tõend selle kohta, et universum toimib ja küsijale antakse, kui ainult vibratsioonid vibreerivad õigel sagedusel, ja kõik on täpselt nii, nagu ma kogu aeg olen teile rääkinud, nii et – võtke õppust!

Ma võtsingi asja kohe ette, kui sellest hüvitisest teada sain. Internetis on üks koht, kus sai avaldust täita, meil Facebooki salajases grupis jagati seda linki.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments